Nieuws

Heeft u vragen of wilt u zelf een bijdrage leveren aan deze ontwikkelingen?
Mail deze dan naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

 

EIGEN CADEAUBON VOOR HOEKSCHE WAARD

12 november 2020

 

De winkeliers uit de Hoeksche Waard presenteren uniek cadeau

 

De Hoeksche Waard krijgt een eigen cadeaubon: Cadeaubon Hoeksche Waard. Dit nieuwe streekproduct is een initiatief van de Detailhandelsraad Hoeksche Waard (DHR), de winkeliers en horeca uit Hoeksche Waard en gepromoot door Gebiedsmarketing Hoeksche Waard. De speciale giftcard sluit uitstekend aan bij de ‘Koop Lokaal’-campagne, die al door de gemeente is opgezet.

 

Cadeaubon HW heeft verschillende waardes: € 15, € 25, € 75, € 100 of nog hoger. De bonnen zijn te bestellen via www.cadeaubonhoekschewaard.nl en bij verschillende verkooppunten in de Hoeksche Waard. De cadeaukaart kan in delen worden uitgegeven. Voor deelnemende ondernemers is het grote voordeel dat zij het volledig bestelde bedrag krijgen uitbetaald en geen percentage afdrachtskosten hoeven te betalen. Zo supporten wij de lokale winkeliers het best.

 

De afgelopen weken hebben ruim 150 retailers en horecaondernemers in de hele Hoeksche Waard zich al aangesloten bij Cadeaubon HW. Dat betekent dat de bon op heel veel plekken kan worden besteed.

 

Bram de Jong, ondernemer en voorzitter van de Detailhandelsraad Hoeksche Waard is erg enthousiast over de cadeaubon. ,,Dit is een cadeau met waarde voor de consument die hem krijgt en de ondernemer die de bon accepteert. Een mooie opsteker in deze tijd waarin winkeliers en horecaondernemers er alles aan doen om hun zaak draaiende te houden,’’ geeft hij aan. ,,Koop lokaal wordt zo wel heel aantrekkelijk gemaakt.’’

 

De afgelopen weken heeft de Detailhandelsraad de Cadeaubon Hoeksche Waard gepresenteerd bij de ondernemers. Die reageerden zeer enthousiast en gaan er voor.

 

Op de website www.cadeaubonhoekschewaard.nl is te zien waar de bon ingeleverd kan worden en hoe het werkt. Cadeaubon HW is vanaf vandaag verkrijgbaar en direct uit te geven. ,,Precies voor de feestdagen,’’ geeft De Jong aan. ,,Zeker in deze tijd waarin sociale contacten bijna niet mogelijk zijn, is een origineel cadeau een extra mooi gebaar. Voor de consument en de ondernemer.’’ Cadeaubon Hoeksche Waard, het leukste cadeau uit de regio.